Het kopen van de juiste tuinmeubelen

Het kopen van de juiste tuinmeubelen.

Als iets mij droevig kan maken is het als ik langs een prachtig huis loop en ik een compleet verwilderde tuin tegenkom. In het dagelijkse rondje dat ik wandel door de dure woonwijken kom ik altijd prachtige huizen tegen. Naast de drie Audi’s die voor de deur staan hebben de huizen altijd hoge pilaren, grote ramen en zo’n grote dikke voordeur. In contrast zien de tuinen er altijd zo droevig uit. In de ergste gevallen is het een weiland van overleden bosjes en plastic tuinmeubelen. Dan vraag ik mij altijd af waarom de inwoners hun tuinen zo erg laten verwilderen. Ik verwacht altijd dat er wel budget is voor een nieuwe tuin. De reden dat ik het onderwerp opbreng is omdat vergeleken met deze enorme voortuinen ik toch best trots ben op mijn eigen tuintje.

 

De tuinmeubelen maken een groot verschil.

De afgelopen zomer heb ik een grote investering gedaan in tuinmeubelen. Nu zie ik dit als een geluk bij een ongeluk. Tijdens de pandemie maak ik namelijk veel gebruik van mijn tuin. Ik vind het heerlijk om in de tuin te werken. Vroeger had ik ook een witte plastic tuin-set, maar ik ben enorm blij dat ik het afgelopen voorjaar heb geïnvesteerd in een flinke lijst aan tuinmeubelen. Ik ben begonnen met een degelijke lounge dining set. Dit is een normale lounge set maar het komt met een wat hogere tafel zodat het ook gebruikt kan worden om op te eten. In de zomer vind ik het altijd heerlijk om in de avond lekker een salade te eten op mijn lounge. Ook heb ik een normale tuinset gekocht, dit keer van metaal en niet van plastic. Tot slot als kers op de taart heb ik terrasverwarming gekocht.

 

Het creëren van warmte en sfeer

Uit mijn hele lijst van tuinmeubelen denk ik dat mijn terrasverwarming mijn tuin een geheel maakt. Het zorgt voor een heerlijke warmte in mijn tuin, heel veel sfeer en het past perfect bij mijn andere tuinmeubelen. Daarom ben ik ook trots op mijn tuintje. Ook al is het niet groot, het heeft precies wat het nodig heeft. Uiteraard kost het redelijk wat geld, maar ik kan mij niet voorstellen dat die grote huizen dat niet hebben. Voor mij maakt dit mijn tuin af. Zeker tijdens de pandemie werk ik veel in de tuin, het is mijn nieuwe zomer-kantoor geworden. Het is in ieder geval voor mij een hele goede investering geworden waar ik nog heel veel plezier van zal hebben.

Geef een reactie