Met een magento b2b webshop gaan de zaken beter

Hebt u een groothandel? Dan weet u hoe belangrijk het is dat klanten u weten te vinden. Ze doen bij u hun inkopen voor hun eigen winkel, op welk gebied dan ook. Klanten zijn, zeker in de afgelopen 1,5 jaar, steeds meer gewend geraakt aan online shoppen. Dit werd pas echt duidelijk toen de winkels niet meer open mochten. Om uw groothandel toch aan het werk te kunnen houden en om uw klanten van hun producten te kunnen voorzien, bent u toen een webshop gestart. Maar werkt deze webshop zoals deze zou moeten werken? Levert de webshop verkopen op of vooral ergernis? Er is een oplossing. U kunt een magento b2b webshop laten bouwen door Itonomy. Laat direct de progressive web app installeren en u zult zien dat online zaken doen steeds wat gemakkelijker wordt.

Waarom is een magento b2b webshop beter voor de groothandel?

Met een gewone webshop is niets mis. Maar een magento b2b webshop is speciaal ontwikkeld voor de groothandel. Een van de voordelen is dat de voorraad in de webshop gelijk loopt met de voorraad in het magazijn. U hoeft daar zelf niets voor te doen. Wordt een bestelling gedaan? Dan wordt de voorraad in de webshop direct aangepast. Ook kunt u een betalingssysteem voor zakelijke klanten integreren in de magento b2b webshop. Op die manier kunt u precies zien hoe iedere klant het liefst wil betalen en op welk moment van de maand u de betaling kunt verwachten.

Spring in op de behoeften van de klant

Het is nu nog augustus, maar de Kerst staat, voor veel inkopers, al weer voor de deur. En dus is het voor veel groothandels nu van belang om de kerstartikelen onder de aandacht te brengen. U kunt dit helemaal zelf regelen. Het magento b2b systeem is erop gebouwd dat u het zelf kunt bewerken. U kunt dus zelf uw acties en aanbevelingen plaatsen. Uw klanten hoeven dan minder te zoeken naar wat ze willen en u vergroot zo het gebruiksgemak van uw webshop.

Er gaat niets boven live winkelen

Het is, zeker in de drukke periodes, altijd fijn om in een groothandel te werken. U spreekt uw klanten en u verneemt hun wensen. Maar veel mensen kiezen er, ondanks de versoepelde maatregelen, nog voor om online te blijven shoppen, ook voor de inkoop van hun eigen winkel. Dat is minder gezellig in de winkel, maar het is een stuk gemakkelijker, ook voor u. U hoeft de winkel niet telkens om te bouwen naar een nieuw seizoen. Dat regelt u gewoon online.