Home Blog Mooi gekleed gaan voor Valentijnsdag

Mooi gekleed gaan voor Valentijnsdag

0

Het duurt nog een paar weken, maar dan is het echt wel weer Valentijnsdag! En daar kun je je maar beter goed op voorbereiden. Je wilt dan immers op je paasbest verschijnen. Maar hoe doe je dat? Moet je een compleet nieuwe outfit aanschaffen? Heb je een bijzondere date of blijf je lekker een avondje thuis met je lief? Door van te voren goed te bedenken wat je wilt gaan doen, kun je je goed kleden voor de gelegenheid. Want hoe romantisch een Valentijns-picnic ook is, het kan nog bitter koud zijn in februari!

Vul je kledingkast aan met nieuwe outfits

Maar natuurlijk niet voor je je oude kleding eens goed onder de loep hebt genomen. Door eens kritisch te kijken naar wat er in je kast hangt en ligt, kun je waarschijnlijk de helft van je kastruimte vrijmaken voor nieuwe items. De items die je overhoudt, die kun je met wat nieuwe kleding erbij transformeren tot compleet nieuwe outfits. Dus die heerlijk zittende jeans kan heus nog. Als je ‘m maar combineert met een leuke nieuwe trui en hippe schoenen. Alhoewel je voor je Valentijnsdate misschien beter op zoek kunt naar iets dat meer romantiek uitstraalt.

Jurkjes en pakken bestel je gewoon online

Heb je een goed idee voor Valentijnsdag? Dan nodig je je lief uit en geef je aan welke kleding wordt aangeraden. Het is natuurlijk altijd leuk om in een lief jurkje of een mooi pak te verschijnen, maar je wilt je er wel comfortabel in voelen. Tijdens een romantisch diner bij kaarslicht is dat waarschijnlijk geen probleem. Maar ben je meer van de actieve dates, dan kan een jurkje totaal ongeschikt zijn (denk bijvoorbeeld aan bowlen of een andere activiteit). Ook in de bioscoop kan het soms best fris zijn. Hoe romantisch is het dan om jouw jasje om haar schouders te doen?

Accessoires als Valentijnsgeschenk

Bij Valentijnscadeaus denken we automatisch aan bloemen en chocolade. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee! Maar wat als je eens “out of the box” denkt? Kies eens een mooie tas voor je vriendin of een toffe muts voor je vriend? Accessoires zijn te kust en te keur te koop, zeker als je weet waar je online goed terechtkunt voor de mooiste merken. Een riem van Gucci of een schitterende zonnebril van Versace zorgen zeker dat je je vriend of vriendin een echte verrassing bezorgt. Vind je die items een beetje too much? Dan kun je ook voor een lekker luchtje of een mooie gebreide trui gaan!