Home Reizen Plaatsen in zuidoost Azië die je niet wilt missen!

Plaatsen in zuidoost Azië die je niet wilt missen!

0
Plaatsen in zuidoost Azië die je niet wilt missen!

Het is al enige tijd ontzettend populair om naar bepaalde landen in zuidoost Azië te bezoeken. En dat is natuurlijk ook niet zonder reden. Als het mogelijk is dan wil je eigenlijk wel een aantal maanden uittrekken om te kunnen ontdekken wat voor prachtige plekken onze wereld eigenlijk te bieden heeft. Landen als Thailand, Laos, Vietnam en Maleisië zijn razend populair, maar je wilt andere plekken ook echt niet vergeten. Daarom hier een aantal tips en ideeën om een geweldige trip door zuidoost Azië op gang te zetten!

Bali

Net als de hiervoor genoemde landen is Indonesië ook een perfecte vakantiebestemming. Of je nou op doorreis een paar weken Indonesië aandoet, of om welke reden dan ook enige tijd in Indonesië kan verblijven, dan kan een bezoek aan Bali natuurlijk niet ontbreken. Na al het backpacken of de werkstress is het heerlijk om te kunnen relaxen op het tropische paradijs dat Bali heet. Het is erg lekker om de touwen even uit handen te geven, en gewoon een complete rondreis Bali te boeken. Avontuur is natuurlijk leuk, maar je wilt toch ook even écht relaxen?

Bezoek Singapore

Ondanks dat Singapore natuurlijk erg klein is als soevereine staat, heeft het toch genoeg te bieden om een bezoek hiernaartoe te verantwoorden. Met name het eten is werkelijk waar fantastisch. Als je dacht dat je in Thailand of Vietnam al het beste van het beste had gegeten, dan weet je niet wat jou te wachten staat in Singapore. En natuurlijk is het eten hier ook ontzettend goedkoop, dus je kunt gemakkelijk jouw buikje rond eten!

Probeer niet té veel te willen bezoeken

Het kan heel verleidelijk zijn om zo veel mogelijk verschillende plekken te willen bezoeken. Het probleem hiermee is dat er simpelweg te veel locaties zijn die het waard zijn om te bezoeken. Hierdoor blijf je maar van hot naar her springen, en krijg je misschien geen volledige ervaring op de plekken die je wel kunt bezoeken. Naar mijn mening is het dan ook verstandiger om het rustig aan te doen. Kwaliteit is ook hier beter dan kwantiteit!

Check jouw vaccinaties

In bijna alle landen van zuidoost Azië heb je vaccinaties nodig om hele nare ziektes te voorkomen. Wanneer het om het behouden van jouw gezondheid gaat kan je beter aan de veilige kant van de voorzorgsmaatregelen zitten. Check daarom ruim van tevoren voor alle mogelijke bestemmingen welke vaccinaties je nodig hebt. Er is namelijk bijna niets dat een vakantie zo verpest als een nare ziekte!