Home Fashion Zakelijke Eterna overhemden voor mannen

Zakelijke Eterna overhemden voor mannen

0
Zakelijke Eterna overhemden voor mannen

Voor degenen die er graag modieus en goed gekleed uitzien, zijn zakelijke overhemden voor mannen verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en ontwerpen. Ze zijn erg handig, want je kan ze dragen op kantoor, in je vrije tijd of bij sociale bijeenkomsten. De meeste zakenmensen dragen het liefst overhemden gemaakt van kwalitatief goede stof, met perfecte stiksels en een goede pasvorm. Eterna overhemden voldoen hieraan. Deze overhemden kunnen gemakkelijk worden aangeschaft omdat ze een goede pasvorm hebben.

Type Eterna overhemden

Er zijn verschillende soorten Eterna overhemden beschikbaar, zoals normaal, strak, extra stak, wijd, extra lange mouw, korte mouw, strijkvrij, niet-doorschijnend, en nog veel meer. Er zijn verschillende patronen en kleuren beschikbaar, dus je moet er het beste van kiezen op basis van je garderobe. Kies overhemden die passen bij je huidige kleding of combineer direct een set van een broek die bij het overhemd past. Denk bijvoorbeeld aan een chino.

Zijn alle Eterna overhemden zakelijk?

Enkele van de belangrijkste categorieën zakelijke overhemden voor heren zijn zakelijk, sportief, informeel en stijlvol. De sportievere overhemden geven de drager een casual en toch sportieve look en zijn geschikt voor elk type gelegenheid. De meer zakelijke overhemden kleden perfect af onder een colbert en zitten lekker comfortabel. Een dag op kantoor is dus geen probleem.

Wat voor prints en kleuren zijn er?

Sportieve of casual overhemdstijlen hebben tegenwoordig vaak een print op een hoogwaardige katoenen stof. Denk aan een boord met een patroon of een patroon op een andere plaats. Ze zijn geschikt voor mannen die in minder formele beroepen werken of die er graag casual uitzien. Eterna heeft meer traditionele prints; denk aan een ruit, streepje of bloemmotief. Mocht je echt een uitbundig shirt willen, dan is een ander merk voor overhemden misschien beter, aangezien je dan meer keuze hebt.

Het juiste overhemd kiezen

Het kiezen van het juiste overhemd begint met de pasvorm, maar wordt ook bepaald door hoe je hem draagt. Losjes opgerolde mouwen of dichtgeknoopt? Daarnaast is er de stof die comfort en een stijlvol imago biedt. Katoen heeft een andere uitstraling dan een synthetische stof. De stof van dit merk overhemd is over het algemeen gemaakt van katoen, Lyocell of een combinatie. Slim fit overhemden hebben vaak een meer stretchende stof dan wijde overhemden. Ze hebben verschillende mouwlengtes en stijlen, waardoor voor iedere man een passend overhemd te vinden is. Wanneer je eenmaal weet wat goed zit, kun je dit makkelijk weer bestellen.